Beiaardweek 2019, een selectie uit 30 jaar beiaardweek

30 jaar muziek uit de torens

Van woensdag 10 tot en met zondag 14 april organiseerd de Bossche Beiaardstichting alweer voor de 30-tigste keer haar traditionele Beiaardweek. Ook dit jaar weer met een veelzijdig programma waarbij ook de leerlingen van de Bossche Beiaardschool zich presenteren. Diverse gastbeiaardiers, leerlingen van de beiaardschool en ons dubbelconcert op Stadhuis en St jan passeren de revue. We sluiten af met het koperkwintet van de fanfare bereden wapens.

Alle concerten zijn gratis toegangelijk

Het concert op woensdag avond 10 april  van 19.00 tot 20.00 op de toren van ST Jan biedt een luisterplaats op de tentoonstellingszolder van de St Jan  Een leuke gelegenheid om ook eens in de toren te kijken.

Het dubbelconcert op vrijdag 12 april  heeft zijn luisterplaatst op het dak van parkeergarage de Wolvenhoek waar ook sinds kort een kleine daktuin is aangelegt, een mooie plek om te luisteren en uit te kijken over de stad.

Het concert van zondag middag 14 april in de hervormde kerk is heel bijzonder en wederom gratis toegangelijk. Het koperkwintet van de fanafre bereden wapens speelt samen met Pieter Maasen op mobiele beiaard.