WE HEBBEN EEN TIJDELIJKE OPLOSSING VOOR DE LIVE BEELDEN. 


Helaas werken onze eigen webcams nog niet, toch hebben we voor de Bossche Beiaardweek een oplossing om toch live naar de beiaardier te kijken in de toren van de St.-Jan.


Klik op het icoontje rechtsonder in beeld (even met muis er over heen) om schermvullend te kijken.

Parade Live

De Parade in 's-Hertogenbosch kan men 24 uur per dag 'live' bekijken vanuit de toren van de Sint-Jan.
De rechten van de beelden van 'De Beiaard online' en 'De Parade online' zijn exclusief voorbehouden aan de Bossche Beiaardstichting.

Beiaard Live

De stadsbeiaardier Joost van Balkom bespeelt iedere woensdagmorgen van 11.30 tot 12.30 het carillon in de toren van de Sint-Jan. Het spelen is dan live te volgen via de webcam bij het beiaardklavier.

Als U gebruikt wilt maken van deze live beelden op de website van Uw evenement op de Bossche Parade, neem dan contact op met de Beiaardstichting via: info@beiaardonline.nl. Voor gebruik anders dan voor privédoeleinden, kunt U ook contact opnemen met het secretariaat van de Bossche Beiaard Stichting.

Beiaard on-line is mede mogelijk gemaakt dankzij een financiële bijdrage van de gemeente 's-Hertogenbosch, van de 'Kring Vrienden van s-Hertogenbosch en van 'Schatten van Brabant' het culturele programma van de provincie Noord-Brabant.