Beiaardweek 2019 Het beste van 30 jaar carillonmuziek

Al vele jaren organiseerd de Bossche Beiaardstichting een Beiaardweek. Ieder jaar zij ieder jaar een nieuw uitdagend progtramma samen. Dit jaar het beste van 30 jaar beiaardweek. Zo spelen we weer op vrijdagavond 12 april het dubbelconcert op zowel het stadhuis als de toren van de St Jan. Op woensdag 10 april presenteren de leerlingen van de Bossche Beiaardschool zich en op  Op zondag 14 april sluiten we groots af met het koperkwintet van de Fanfare bereden wapens in de Hervormde kerk.

Alle concerten zijn gratis toegangelijk. De concerten van de st. Jan beiaard kunnen live bekeken worden, klik hier om naar de webcam pagina te gaan.

voor het voorlopige programma klik hiernaast op beiaardweek 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beiaardweek 2018

Rondom de Bossche torens. Dat is het thema van de Bossche Beiaard Week die dit jaar al in april wordt gehouden. En natuurlijk hebben we het dan over de torens van het Stadhuis en van de Sint-Jan die beide een prachtige beiaard herbergen. 
De Bossche Beiaard Week is van woensdag 18 tot en met zondag 22 april. We gaan dit jaar naar buiten, zoals gezegd rondom de torens, waar u kunt meegenieten van beiaardmuziek, zang én dans. 

Klik hier voor het programma van woensdag 18 april 2018
Klik hier voor het programma van donderdag 19 april 2018
Klik hier voor het programma van vrijdag 20 april 2018
Klik hier voor het programma van zaterdag 21 april 2018
Klik hier voor het programma van zondag 22 april 2018

En wat zou het mooi zijn als we ieder jaar zo'n mooie beiaardweek kunnen blijven organisren. Word daarom ook Vriend van de Bossche Beiaard Stichting. Kijk hieronder om onze folder te downloaden. Of bel met onze secretaris
dhr. Walther Hoevenaars: tel: 06 - 2274 1200